( VIDEO ) USPEŠAN BIZNIS UZ POTPUNU EKOLOŠKU SVEST – ( AKCIJA PRESS CENTRA : PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE IZ ZRENJANINA)


 

( VIDEO )  USPEŠAN BIZNIS UZ POTPUNU EKOLOŠKU SVEST

Ugledna zrenjaninska kompanija Patrol 023 na dobrom je glasu u Zrenjaninu ali i u većim gradovima Srbije u  sistemu bezbednosti. Sa zaposlenih 400 radnika, obavljaju poslove  privatnog obezbeđenja i transporta novca. Rukovodstvo Patrola poručuje: ” Jedan od prioritetnih ciljeva koje smo postavili sebi, jeste da,  osim što štitimo poslovne interese, kroz naš rad pokušamo da stvorimo dodatnu vrednost za društvenu zajednicu u kojoj svi radimo i živimo a koja nam  ukazuje poverenje.

 Jelena Bjelica direktor sektora procene rizika

Učešćem i pobedom u projektima ZREPOK-a „ Letnja stručna praksa“podržali  smo edukaciju i razvoj studenata.

Već dugi niz godina učestvujemo u humanitarnim akcijama raznih organizacija i podržavamo humanitarni rad, ističe Milan Ristić zadužen u firmi za pravna pitanja.

IMG_20200902_124631_resized_20200903_085414054-363x272 ( VIDEO )  USPEŠAN BIZNIS UZ POTPUNU EKOLOŠKU SVEST - ( AKCIJA  PRESS CENTRA : PREDSTAVLJAMO NAJBOLJE IZ ZRENJANINA)

Poštujući tradiciju i istoriju , naglasili smo nacionalnu svest podrškom ogranizacijama poput: Srbi za Srbe, Svi za Kosmet, Svetosavlje , a  boje srpske trobojke dominiraju na našim automobilima, istakao je osnivač firme Dragan Ristić, koji je firmu Patrol 023 osnovao 2006. godine.

S. Sokolov